Despre Noi

TROTUSTEX SRL este societate romana, proprietatea grupului italian Alfredo Grassi SpA, grup cu traditie de peste 80 de ani in producerea si comercializarea echipamentelor de protectie, militare, pompieri si de lucru,a dispozitivelor Individuale de Protectie (DIP) cu tehnologie GORE-TEX®.
Soietatea s-a dezvoltat pe toata valea Trotusului avand puncte de lucru in Targu Trotus, Bogdanesti si Comanesti, judetul Bacau, are 650 de angajati si ocupa o suprafata in total de 42.000 metri patrati . TROTUSTEX asigura intregul flux de productie de la magazia de materii prime si accesorii, atelierul de modelistica CAD, sala LASER, sala de croit, pana la confectionarea produsului finit. Se lucreaza cu cele mai noi tehnologii pentru a putea prelucra tesaturi inovative tip GORE-TEX® Soft Shell, GORE-TEX® PacLite.
Din decembrie 2010 si pana in prezent TROTUSTEX a primit certificatul de excelenta GOLD Level GORE-TEX®. Principalul scop al activitatii desfasurate este acela de a oferi partenerilor nostri produse de inalta calitate, menita sa acopere toata gama de echipamente GORE-TEX®, preocupandu-ne atat de protectia la locul de munca cat si de confortul utilizatorului. Societatea isi desfasoara activitatea in conformitate cu sistemul de management al calitatii si mediului ISO 9001:2008, ISO 14001:2004.