Demararea proiectului de investitii la TROTUSTEX SRL

S.C. TROTUSTEX S.R.L., cu sediul în com. TG. TROTUŞ, str. PRINCIPALĂ, nr. 11/3, jud. BACĂU, derulează, începând cu data de 30.07.2012, proiectul „DEZVOLTAREA ŞI MODERNIZAREA TROTUŞTEX ÎN SCOPUL CREŞTERII COMPETITIVITĂŢII ECONOMICE„, Cod SMIS 38533, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri  (MECMA).
Valoarea totală a proiectului este de 3.847.784,97 lei, din care asistenţă financiară nerambursabilă este de 1.391.065,20 lei.
Proiectul se implementează în localităţile Tîrgu Trotuş, Bogdăneşti şi Comăneşti pe o durată de 8 luni.
Obiectivul proiectului este creşterea competitivităţii şi îmbunătăţirea performanţelor generale ale companiei S.C. TROTUŞTEX S.R.L., prin achiziţionarea de maşini şi echipamente de ultimă generaţie, pentru dotarea spaţiului de producţie, în vederea implementării la S.C. TROTUŞTEX S.R.L. a tehnologiilor moderne de obţinere a produselor, a creşterii capacitătii de producţie şi productivităţii, a profitabilităţii societăţii şi îmbunătăţirea indicatorilor generali de performanţă, ca expresie a creşterii competitivităţii societăţii pe piaţă romanească şi europeană.
Anunt de Presa – demarare proiect

Comments are closed.