Puncte de lucru

Sediul social este in Targu Trotus, la 8 km de orasul Onesti si doar 50 km distanta de Aeroportul International din Bacau. Locatia acopera o suprafata totala de 6135 mp din care acoperiti 3500 mp, proprietate privata. Dispune de 3 hale care cuprind zona de birouri administrati/logistica, magaziile de materii prime si produse finite, atelierul modelistica CAD, sala LASER, sala de croit, 3 linii de productie si sectia de control de calitate.
Punctul de lucru de la Bogdanesti, la 8 km de Onesti spre Tg. Secuiesc, acopera o suprafata totala de 4600 mp din care acoperiti 1600 mp, proprietate privata. Sectia este formata dintr-o hala care cuprinde birouri, magazii tampon, 4 linii de productie si control de calitate.
Punctul de lucru de la Comanesti acopera o suprafata totala de 5200 mp din care acoperiti 1680 mp, proprietate privata. Sectia este formata dintr-o hala care cuprinde birouri, magazii tampon, 5 linii de productie si control de calitate.
Cele trei sectii sunt legate logistic prin intermediul mijloacelor de transport proprii care formeaza un parc auto de 10 autovehicule.