Locurile de munca si utilizari diferite necesita articole de imbracaminte diverse, cu performante adecvate pentru folosirea lor. Pentru aceasta, au fost individuate 5 diverse Business Unit, de la imbracaminte tehnica de lucru la echipament sportiv si cel pentru timpul liber. Experienta acumulata intr-un sector poate fi utila pentru dezvoltarea unui produs intr-un altul mai performant. Unicul obiectiv: cercetarea sigurantei, confortului si a stilului pentru cine trebuie sa poarte acel articol in fiecare zi.

Workwear
Fire
Law Enforcement
Military
Fashion & Sportwear

Workwear

Articolele de imbracaminte care sunt purtate in fiecare zi si adeseori pentru multe ore consecutiv, necesita o ingrijire si o deosebita atentie, atat din punct de vedere al protectiei, cat si din punct de vedere al confortului si durabilitatii.

Fire

Protectie foarte inalta, confort maxim, cercetare continua si inovatie, toate pentru a oferi un produs de folosit in conditii de cele mai multe ori de pericol extrem.

Law Enforcement

Articole de inalta performanta si siguranta maxima, dar nu numai. Chiar si uniforme de reprezentanta, elegante si confortabile pentru a da prestigiul potrivit corpului militar pe care il reprezinta.

Military

Contexte de mediu, cel mai adesea extreme, situatii si pericole care trebuiesc abordate cu cea mai mare atentie; acestea sunt conditiile cu care militarii trebuiesc sa se confrunte cu cea mai inalta siguranta si protectie, iar imbracamintea noastra este pregatita sa isi aduca contrubutia.

Fashion & Sportwear

Versatilitatea capacitatii noastre de productie ne permite sa satisfacem nevoile din lumea modei si a sportului care isi concentreaza atentia nu numai asupra aspectelor tehnice si protective, ci si asupra stiluilui si al confortului.