Cine Suntem

Puncte de productie

In Romania, in judetul Bacau, se gasesc șase puncte de lucru al grupului Alfredo Grassi SPA, toate fabricile detinute integral si sunt pozitionate in pozitie strategica data fiind proximitatea cu aeroportul international. Sediile sunt bine conectate logistic intre ele de o flota de zece auvehicule din Grupul Alfredo Grassi SPA.

Fabrica principala este in Targu Trotus. Sediul de productie se extinde pe o suprafata complexiva de 6.135 mq din care 3.500 mq sunt acoperiti. Targu Trotus este articulat in trei pavilioane care cuprind  Birouri si Logistica, Magaziile materialelor prime si a produselor finite, Birourile de Modelistica CAD, Sala de croit si Laser, trei linii de Productie si departamentul de Control al Calitatii. Sediul din Targu Trotus a obtinut certificarile ISO 9001, ISO 14001 si certificatul Gold de la Gore-Tex.

Al doilea punct de lucru se gaseste in Bogdanesti. Fabrica se extinde pe o suprafata totala de 4.600 mq din care 1.600 mq sunt acoperiti si cuprinde Birouri, Magazii tampon, patru linii de Productie si Controlul Calitatii.

Al treilea punt de lucru se gaseste in Comanesti si se extinde pe o suprafata totala de 5.200 mq din care 1.680 mq sunt acoperiti. Aici se gasesc Birouri, Magazii tampon, cinci linii de Productie si Controlul Calitatii.

La aceste trei fabrici se adauga cele din Buhusi si din Giurgiu. In ultima se gasesc 25 de razboaie de tesut care produc pana la 1 milon de metri de tesatura pe an. Aceasta este in pare parte folosita pentru uz intern, pentru realizarea de confectii tehnice si uniforme pentru clientii nostri, in parte vandute in sectorul imbracaminte si mobilier tehnic.

Controlul direct inclusiv al tesaturii a permis Grupului Alfredo Grassi Spa sa poata conta pe un lant de productie integrata, care pleaca de la studiul si productia tesaturii si ajunge pana la produsul finisat si livrat catre client. Acest lucru permite un control mai mare asupra calitatii produsului, asupra tempisticii de productie si asupra aprovizionarii cu materii prime.

In afara de fabricile romanesti, TrotusTex cuprinde si un sediu in Moldova, la Straseni cu 110 angajati si specializat in sectorul de Sport and Fashion.

Aflați mai multe despre compania noastră