Experienta croitoriei si a tehnologiei duc impreuna la realizarea unor articole de cea mai buna calitate, de o vestibilitate perfecta si caracteristici de inalta performanta. Dezvoltarea continua a tehnicilor de confectionare permite atingerea celui mai bun compromis intre protectie si confort pentru produse mereu la inaltime!

Software Cad

Softwear avansat pentru proiectare, modificare si controlul modelelor , care permite un pasaj mai rapid de la faza de proiectare a celei de confectionare a produsului. Si imprimarea este facuta pe plotter de ultima generatie.

Ultrasonic Technology

Inovatie tehnologica a ultrasunetelor pentru confectionarea hainelor cu cusaturi invizibile, rapide, precise si foarte rezistente fara a folosi adeziv sau solventi. Sudarea tesaturii fara orificiile cusaturii previne penetrarea agentilor chimici sau al altor substante care pot fi daunatoare pentru utilizator, caracteristica importanta in realizarea confectiilor tehnice.

Seam Sealing Technology

Datorita utilajelor speciale este posibila lipirea cu banda de lipit a cusaturilor, facandu-le in acest fel complet impermeabile. Punctul de luru roman de la Targu Trotus a obtinut importantul certificat Gold Gore-Tex pentru acest tip de tehnologie, putand in acest fel sa garanteze o ampla gama de solutii de cea mai inalta calitate.

Taietura Laser

Folosirea taieturii laser permite obtinerea unor rezultate extrem de precise, in cele mai mici detalii pe orice tip de tesatura. Acest tip de tehnologie topeste materialul in timpul taierii, permitand astfel obtinerea marginilor curate si perfect sigilate.

Bonding Technology

Sistemul special de finisare prin fuziune (bonding) caracterizat prin absenta totala a cusaturilor pentru obtinerea marginilor ultraplate, extrem de elastice si rezistente. Si in acest caz, la fel ca pentru tecnologia cu ultrasunete, sudarea tesaturii fara orificiile cusaturii evita penetrarea substantelor periculoase sau daunatoare pentru utilizator.

Taiere Automatica

Eficienta majora si precizie, mai putine reziduri de tesatura: taietura automatica permite imbunatatirea si accelerarea acestei faze a confectionarii.