Pentru Grassi 1925 este fundamental ca fiecare articol sa respecte standarde calitative inalte si sa impace in cel mai bun mod confortul si performanta. Acesta este motivul pentru care efectuarea precisa a masurilor antropometrice a fost intotdeauna un pas cheie in procesul de confectionare a articolelor noastre de imbracaminte.

Cu toate acestea Grassi 1925 nu este doar calitate si traditie. Grassi este si inovatie, iar a face inovatie inseamna a te intreba constant daca nu exista o solutie mai buna, daca nu este posibil sa gasesti o modalitate mai simpla si mai eficienta de a indeplini o sarcina careia am fost mereu dedicati.

Tocmai incercand sa raspunda acestei intrebari, Grassi 1925 a decis sa inceapa un parteneriat strategic si exclusivist cu I-Deal, casa softwear din Biella care a dezvoltat SizeYou, o aplicatie inovativa pentru smartphone care permite simplificarea, accelerarea si eficienta detectiei si analizei masuratorilor antropometrice.

Printr-un proces de image analysis bazat pe algoritmi rafinati de inteligenta artificiala, SizeYou permite detectarea masuratorilor corporale ale utilizatorului prin simpla lor incadrare cu smartphone-ul. Doar doua fotografii inlocuiesc in intregime procesul lung si laborios de masurare manuala analogica.

SizeYou si distantarea sociala

SizeYou nu este doar garantul digital al traditiei vestimentare din Grassi 1925.  Este și un instrument important de protectie igienico-sanitara pentru ca permite efectuarea masuratorilor corporale evitand orice forma de contact fizic intre utilizator si operator.

SizeYou protejeaza confidentialitatea

SizeYou a fost creat pentru a lucra in anonimat total si pentru a garanta protectia absoluta a identitatii utilizatorilor. Deja in detectarea masuratorilor antropometrice aplicatia necesita doar fotografii din spate si lateralele utilizatorului, pentru a nu-i incadra direct fata. In plus, fotografiile nu sunt nici retinute, nici partajate cu terti deoarece SizeYou opereaza direct in interiorul smartphone-ului utilizatorului, limitandu-se la detectarea siluetei persoanei cu scopul de a extrage datele necesare pentru identificarea marimii corecte.

Evident, chiar si  aspectele pur operationale raspund exigentelor specifice de confidentialitate. Informatiile obtinute de SizeYou sunt supuse sistematic unui proces rigid de anonimizare, datorita caruia datele personale ale utilizatorilor nu sunt comunicate serverului de prelucrare prin ID, ci sub forma unui sir numeric anonim a caror chei de decodare le detine doar firma.